Ny Cykel & Säsongspremiär

Gustav säsongspremiär 2016

Igår gick på svensk mark, årets första landsvägstävling av stapeln i form av Östgötaloppet. Och jag kan inte säga något annat än att säsongspremiären slutade på bästa möjliga sätt med en seger i juniorklassen.

Känslan i kroppen var väldigt bra genom hela loppet och jag kände mig pigg och krafterna fanns där, en perfekt dag med andra ord!

Det gick relativt fort under hela loppet då vi startade tillsammans med seniorerna och blev ett startfällt på drygt 100 man.

Det var väldigt hetsigt redan ifrån start då Bure- seniorerna ryckte i omgångar, men det var bara att flyta med i framkant av klungan. När vi väl kom in på det lilla varvet blev det ett par utbrytningar varav i den sista satt det med en annan junior. Men vi fick jagat ikapp dom lagom tills det återstod lite mer än ett varv och det var upplagt för klungspurt där jag kunde köra in på en första plats i juniorklassen.

Gustav ny cykel nya kläder

I Lördags fick jag äntligen ut och provköra min nya Landsvägshoj!

En svart matt Bianchi XR 1:a som är helt fantastisk och en riktig glädje att få rulla på.

Det var otroligt stor skillnad emot min gamla hoj och jag kan säga att jag är väldigt nöjd med min nya tillökning i cykelfamiljen.

Per-Ola med nya cykeln

Jag vill även passa på att rikta ett STORT tack till Per-Ola på Hertings Cyckel i Falkenberg som verkligen stöttar och tror på mig och min satsning!

http://www.hertingscykel.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s