Uppladdning för SM

Gustav hemma

SM näst på tur!

I veckan har jag varit hemma i Glommen då mitt sommarlov har börjat, men så mycket till sommarlov har det än så länge inte blivit. Då skolarbetet har bytts ut mot att driva min Brödbod. Men men….. det blir ju oavsett mer tid att lägga på cyklingen, och det är väldigt skönt att bara kunna fokusera på cyklingen för ett tag och inte behöva tänka på något skolarbete.

Och vet ni vad idag var jag nämligen inne hos Per-Ola på Hertingscykel i Falkenberg och hämtade min nya tempohoj!!!  www.hertingscykel.se

Äntligen har den kommit och som jag har väntat!, å  man kan verkligen säga att det var i grevens till till SM. Och jag vill verkligen rikta ett stort tack till Per-Ola för allt han gör och att han alltid ställer upp för mig!

Gustav tempocykel med Per-Ola 2

För nu är det ju så här att det bara är två dagar kvar till SM-tempot som i år går av stapeln i Västerås. Nu är det bara full fokus som gäller och att försöka att få en så bra uppladdning som möjligt för att kunna prestera sitt yttersta. Sedan blir det till att återhämta sig och ladda om inför lördagens linjelopp som körs mitt inne i centrala Västerås. Banan är väldigt teknisk med många kurvor så det blir ett minst sagt spännande lopp.

Fantasik 4 1

I går hade jag även fint besök av de gamla klasskompisarna från Vesterhavs, en grym återförening av The Fantastic Four! (namnet pappa fått för sig…..)

Det var sjukt kul att få träffa på dom igen och käka lite mat ihop. Jag fick bjuda på lite hemkokta Havskräftor vilket blev väldigt uppskattat och delvis förväntat av de andra 😉

Fantasik 4 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s