Landslagsläger i Båstad

Halloj! Tänkte ge en liten uppdatering om vad jag hittade på i helgen, då jag var nere i Båstad.

Vi begav oss ner till Båstad under fredagsmorgonen för att infinna oss på Svenska cykelförbundets “Landslags och talang läger”. Det var 170 personer som skulle samlas och alla var involverade i cykel på ett eller annat sätt. Ca hälften av oss var landslagsåkare och hälften var ungdomar som fick testa på.

gustav-landslagslager-4-2016

Lägret gick ut på att lära känna nya människor och ta del av andras erfarenheter. Under lägret hade vi även inspiration i form av aktiviteter och föreläsningar.

gustav-landslagslager-1-2016

gustav-landslagslager-2016

Dagarna började vi med grenspecifik träning, då vi var ute och körde distans. Vi bodde på ett fantastiskt hotell precis vid strandkanten nere i Båstad.

gustav-landslagslager-2-2016

Det var ett väldigt roligt läger där man fick en helg att umgås med kompisar som man delar samma intresse med. Jag fick även chansen att sitta med på ett möte gällande produktutvecklingen av landslagskläderna för hur dom kan bli ännu bättre. Av föreläsaren Fredrik Sträng – ”bergsklättraren som bestigit åtta olika berg på 8000 meter”  fick vi fantastisk inspiration och motivation till hur vi kan lyckas ännu bättre med våran idrott.

Jag kan definitivt säga att jag reste därifrån med många nya erfarenheter och jag blev ännu mer inspirerad till att lyckas med vad jag håller på med!

Så ett STORT tack till Svenska Cykelförbundet för en superbra helg 🙂 http://www.scf.se

Nu är det nya och spännande utmaningar på gång, då jag under nästa vecka kommer att bege mig ner till Schweiz för att köra en tvådagars velodromtävling! Det ska bli otroligt kul och jag är taggad till 1000………

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s