Kinnekulle 2017

Halloj!

Gustav Kinnekulle 2017 3

Nu är jag tillbaka i Falun igen efter nästan en månad på resande fot och på vägen upp körde jag under gårdagen årets för min del första tävling på svensk mark i form av Kinnekulleloppet. Kinnekulleloppet var även för oss juniorer första deltävling i juniorernas SWE-cup.

Gustav Kinnekulle 2017 4

Känslan för dagen kändes helt ok innan start och det rullade på bra under första varvet där vi i laget attackerade flitigt för att komma loss.

Gustav Kinnekulle 2017 2

Det var lite små olika grupperingar iväg under första varvet men när vi gick in i backen för första gången så var det samlat i klungan.

Det kördes på ganska bra i spets när vi gick in i backen och det gick fort även uppför. Men det var bara att gneta på och hålla tempot uppe.

När vi var nere på platten igen så blev det lite avvaktande åkning och det kom inte direkt några attacker. Men efter ett tag så gick en Motala åkare iväg och jag hängde på samtidigt som ytterligare en åkare anslöt. Vi fick snabbt en lucka och fick som mest två minuter bak till klungan.

Vi höll undan hela vägen och när vi gick in i backen för sista gången så var vi tre man som det skulle avgöras mellan. Jag försökte och gav det jag hade i spurten………

Gustav Kinnekulle 2017

men benen var inte riktigt där och backen sög bra i benen så jag fick lov o korsa linjen som 3:e man.

Gustav Kinnekulle 2017 1

 

Nu blir det fyra dagar här uppe i Falun innan jag på fredag beger mig nedåt i Europa igen med laget. Denna gången är det Polen med fyra dagars etapplopp som står på spel, vilket ska bli väldigt kul!

Gustav Kinnekulle 2017 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s