Velothon 2017

Tjena! I helgen var jag nere i Stockholm och körde Velothon GP och Velothon. Även nu var det dags för att köra med Eliten för att förbereda sig inför nästa säsong.

Velothon 2

Först ut under lördagen var GP loppet som gick på Södermalm i Rålambshovsparken. Ett spännande GP som hade en ganska kuperad terräng. Kroppen kändes lite seg för dagen o jag fick slita hårt. Jag gjorde iallafall mitt bästa och tog mig i mål men utan något toppresultat.

Velothon 5Velothon 1

Sedan under söndagen stod det 160km linje på schemat och med start kl 07:33 bar det av ner mot Nynäshamn där vi skulle vända upp mot Stockholm igen. Kroppen kändes betydligt bättre idag och det gynnar mig lite mer o köra ett längre lopp.

2017-09-12 19.49.43

Men tyvärr så gick den avgörande utbrytningen redan efter 10km och det var ingen som trodde den skulle hålla. Men det skulle den visa sig göra och 150km senare så gick utbrytningen på fem man i mål. Så vi andra fick slåss om de övriga placeringarna. Kroppen kändes bra genom hela loppet och jag hoppades på att få till en bra spurt i finalen. Jag låg väldigt bra till in mot spurten men tappade tyvärr ett par platser in i sista sväng. Men jag gav de jag hade i spurten och spurtade in som 5:a!, vilket innebar en 10:e plats totalt! Ett resultat jag ändå är nöjd med, med tanke på att det var eliten jag körde med.

Velothon 4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s