Säsongen 2017

Hej Allesammans!

Gustav Spanien 20183

Det nya året har startat på bästa möjliga sätt och det inleddes med ett två veckors träningsläger nere på spanska solkusten. Otroligt skönt var det att kunna cykla ute i behagligt väder på landsvägscykeln. Mina två veckor ner i värmen gick av bara farten och förberedelserna inför 2018 års säsong är i full rulle!

Gustav Spanien 2018

 

Jag tänkte även passa på att rikta ett stort tack till härliga personer och företag som har stöttat mig och min satsning under året 2017. Det är väldigt många där ute som hjälper mig på alla möjliga sätt vilket är väldigt trevligt.

Jag vill framför allt rikta ett stort tack till Lars Svalin på TEC components som har hjälpt mig väldigt mycket under det gångna åren. Lars har ställt upp ett flertal gånger för mig och man vet att det alltid är bra grejer man får av Lars och TEC.

http://www.teccomponents.com

Även Per-Ola på Hertingscykel i Falkenberg har varit en trogen partner sedan jag började min satsning och utan honom skulle jag inte vara där jag är idag! Hertingscykel och Bianchi har givit mig möjligheten att köra på de absolut bästa grejerna under säsongen och om ni är på jakt efter en ny hoj så är min enda rekommendation att en ny bianchi från Hertingscykel är det som gäller!

http://hertingscykel.com/

 2017 års lag i Halmstad CK var perfekt! Vi var ett bra gäng som var ute och tävlade nere i Europa, där jag samlade på mig massor av erfarenhet samt lärdomar. Michael Andersson som ledde laget har varit en bra mentor under det gångna året och tack vare honom har jag lärt mig väldigt mycket under säsongen.

Gustav Spanien 20184

Sist men inte minst vill jag tacka min trogna bilsponsor Peter Bengtsson på Youcars! Peter är en underbar människa som får varje kund att känna sig speciell och jag lovar att han aldrig gör dig besviken. Peter är helt enkelt den bästa bilhandlaren på marknaden!

http://youcars.se

Nu lägger jag 2017 års säsong bakom mig och siktar framåt mot nya mål och 2018 års säsong! För jag lovar er att 2018 kommer bli ett riktigt toppenår!

Så håll er uppdaterade 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s