Lagpresentation Team Ormsalva-Bianchi

ormaslva-gustav-spanien-20182.jpg

Hej igen! Tänkte att det börjar bli dags att presentera årets lag och sponsorer i Team Ormsalva-Bianchi.

Som ni redan vet så är jag sedan tidigare i år en del i elitlaget Team Ormsalva-Bianchi.

ormsalav-spanien-2018.jpg

Vi är ett cykellag som tävlar på elitnivå med fäste i dalarnas residensstad Falun. Ormsalva är dock inte enbart ett elitlag utan även en motionsklubb som är öppen för alla!

Ormsalva

Vad är då Ormsalva? Jo Ormsalva är vårdande liniment som finns i alla dess olika former. 12 olika fantastiska produkter med allt ifrån kylande till värmande liniment samt oljor. Ett måste att ha hemma på lager! Och ett måste för ALLA oss elitidrottare och glada motionärer för våra leder,muskler och mjukdelar 😉

Ormsalva1

Ormsalva erbjuder Sveriges mest kompletta sortiment av liniment för alla typer av behov. Sedan 1979 har vi legat i framkant av forskningen inom massage och muskelvård. Våra kunder är allt från elitidrottare som vill prestera på topp till äldre människor som vill leva ett aktivt liv utan att besväras av stela ömmande muskler.

Under tidigare år har klubben gått under namnet Team Ormsalva Athletic Club men från och med i år är namnet numera Team Ormsalva-Bianchi.

Till året har nämligen Bianchi gått in som samarbetspartner och ger oss i laget möjligheten att köra på cyklar i toppklass.

bianchi-logo

Bianchi är inte den enda sponsorer som samarbetar med oss utan även Craftsportswear som är årets klädleverantör med både cykelkläder samt profilkläder av bästa klass, med en fantastisk passform, följsamhet och kvalité.

Zeekcack Zeeksack:s mål är att underlätta livet för den aktiva resande personen, något som passar utmärkt in på oss i Team Ormsalva. Vi använder oss just nu av Zeeker, 29L. och är imponerade över dess geniala uppbyggnad för att organisera och underlätta resandet och packningen för oss.

Green Machines energiprodukter som ser till att vi alltid har energinivån på topp. Även Midroc, Continental samt Access Rehab är samarbetspartners av rang!

 

 

Men vilka är vi då som utgör truppen i elitlaget Team Ormsalva-Bianchi?

ormsalva-jeppe-spanien-2018.jpg

Jesper Larsson ”Jeppe” född -77

Jesper har varit med laget sedan start. Jesper har varit med länge i den svenska elitklungan och sitter på rejält med erfarenhet. Förutom rutin så är på tok för branta backen en av Jespers favoriter. Jesper är mannen som alltid är på glatt humör och har alltid något positivt att säga. Han tänker på alla andra före sig själv och sprider härlig stämning i laget!

Ormsalva Ahlis

Jonas Ahlstrand född-90

Jonas gör sitt tredje år som orm . Jonas som har ett ordentligt klipp i spurten och sitter på en stor mängd erfarenhet och meriter från proffsklungan kan lära oss andra många bra tips och komma med goda råd.

Listan kan göras lång på Jonas framgångar, bla SM guld i kortbana, 10 SM guld i velodrom, ett flertal förstaplaceringar på stora internationella tävlingar och han har kört för flera internationella UCI lag.

Ormsalva Sone Spanien 2018

Johan Sonesson ”Sone” född-88

Johan gör sitt andra år som orm. Johan är en cyklist med bra driv och är bra på att hålla en jämn hög  fart. En åkstark cyklist helt enkelt. Johan är en förståndig, väldigt lugn och sansad herre som även han sprider glädje och peppar laget!

 

ormsalva-gabbe-spanien-2018.jpg

Emil Gabrils ”Gabbe” född- 93

Emil har varit med i Team Ormsalva ända från starten för tre år sedan och är en cyklist med många styrkor, särskilt vass är han i spurten vilket han har visat genom fina resultat vid ett flertal tillfällen under åren. En person som gör mycket för laget och tar på sig stort ansvar! Alltid med ett glatt humör och nära till skratt!

ormsalva-ludde-spanien-2018.jpg

Ludwig Bengtsson ”Ludde” född- 93

Ludwig som under tidigare år kört för Team Tre-Berg är från och med i år en viktig pjäs i Ormasalv-Bianchi. Ludwig är framför allt lagets spurtkanon och har även han flertalet spurtsegrar med sig i bagaget. Förstaplatser från en rad av GP lopp samt en tredje plats från SM- linjet i Västerås. En positiv kille som säger ja till det mesta.

dsc09984-e1527418719911.jpg

Pontus Kastemyr ”Pontan” född-95

Pontus kommer även han från Team Tre Berg och är nu även han en del i Ormsalva. Pontus är även han en åkstark cyklist med många bra kvaliteter. Extra bra tryck i pedalerna gör han till lagets tempohäst. Pontus är en kille med ständigt glatt leende och positiv attityd!

ormaslva-gustav-spanien-20184.jpg

 

Gustav Johansson född-99

Slutligen jag själv, som får se mig själv som en åkstark cyklist som gillar att gneta. Jag har inte mycket att sätta till i en spurt mot övriga herrar i laget men åkstyrkan finns där och är redo att användas för att sätta våra spurtkanoner i bästa möjliga position. Som nykomling och yngst i laget har jag mycket att lära och jag är tacksam att det är dessa personer som jag får lära av. Med mig i bagaget har jag SM Guld i lag, ett SM guld,  fyra SM silver och fyra SM brons i velodrom samt NM mästare i velodrom.

Sist men inte minst personerna som inte längre sitter på cykeln utan bakom ratten.

DSC00068

Christofer Stevenson och Ove Nilsson

Två personer som gör mycket för laget och fixar och donar för att vi ska få så bra förutsättningar som möjligt. Det är så mycket mer saker som ska skötas än o bara ställa sig på startlinjen och dessa två herrar sköter sitt jobb exemplariskt!

ormsalva-steve-spanien-2018.jpg

Christofer Stevenson ”Steve”- Lagledare

Christofer sköter det mesta runt omkring laget, ser till att vi har allt vi behöver och sköter markservicen både i bil och vid banan.  Han är killen som axlar de ”tunga” bitarna och tar ansvar för att ALLT  funkar, så att det bara är för oss cyklister att ge oss ut o raca!

Ormsalva Ove Spanien 2018

Ove Nilsson – Sportchef

Ove som avslutade sin elitkarriär förra året och som numer fungerar som vår ”vitsiga” sportchef och alltiallo på tävlingarna. Killen med glimten i ögat, som alltid har något kvickt att komma med 🙂

Så här långt in i säsongen har det varit en väldigt rolig upplevelse att vara en del av Team Ormsalva-Bianchi och jag ser fram emot kommande del av säsongen! Hela klubben är ett underbart gäng som kompleterar varandra på ett bra sätt.

Ta chansen du med att gå med i Team Ormsalva!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s