Västboloppet & Baltyk-Karkanosze Tour

Tjena!!
received_617746408726248
När jag är ännu en veckas äventyr på resande fort avslutat. Denna gång bar det först av ner till Burseryd i de småländska skogarna för att köra Södra Hestras Sparbanks GP samt Västboloppet. Därefter gick färden vidare direkt efter målgång ner mot färjeläget i Ystad för att ta färjan över till Polen och en veckas tävlingar under Baltyk-Karkanosze Tour.
Under Södra Hestras GP samt Västboloppet var jag som vanligt representerad i Team Ormsalva-Bianchi medans jag under utflykten till Polen var inlånad till Ryskaposten Racing Team.
Polen med Ryska posten 20194
Det blev två bra tävlingar i Burseryd med roliga banor som passar mig bra.
20190518_122620.jpg
Även kroppen kändes bra under tävlingarna och det visade på goda tecken inför kommande vecka i Polen.
received_2227726910655207
Under helgen i Burseryd så tog jag med mig en 16e plats från GP loppet samt en 14:e plats från Sverigecupen Västboloppet.
Kommande vecka i Polen bestod sedan av sex dagars tävling mellan tisdag och söndagen, med en inledande prolog på tisdagskvällen. Prologen var som ett slags GP lopp med eliminering där man tävlade i olika heat med ca 30-40 åkare per heat för att sedan försöka ta sig till final där sex åkare gick vidare från varje. Ett upplägg som liknar tävlingsformen på bana ganska mycket och jag kände innan start att detta skulle passa mig väldigt bra, vilket de även gjorde!
Jag körde väldigt offensivt under mitt kvalheat och lyckades där med vinna mitt heat och tog mig vidare till final. Även Sindre från Ryskaposten tog sig vidare till final så nu var vi två stycken som kunde vara med och fajtas om pallplatserna.
Polen med Ryska posten 20191
Vi hade en tydlig plan innan loppet över vad vi ville göra och vi följde den väldigt bra vilket resulterade i att jag slutade på en 2:a plats under prologen! I och med att det var första dagen så ledde detta även till att jag fick ikläda mig den vita ungdomströjan samt den gröna bergartröjan vilket var otroligt kul! Ett resultat jag är väldigt nöjd med att få kliva upp på pallen och få med mig två tröjor med det motståndet!
Polen med Ryska posten 20197
De följande dagarna i Polen bestod av tre platta etapper samt två avslutande etapper i berg nere vid gränsen till Tjeckien.
Polen med Ryska posten 2019
Jag körde helt okej  även under de kommande etapperna och vi gjorde bra ifrån oss med laget med två topp 10 placeringar! En väldigt rolig och lärorik vecka blev det nere i Polen med bra race och en form som blir bättre och bättre!
Polen med Ryska posten 20192
Polen med Ryska posten 20193
Jag vill rikta ett stort tack till Ryskaposten Racing Team, cyklister och ledare för att jag fick möjligheten att följa med ner och tävla i Polen! Som sagt en väldigt kul och givande vecka!
Polen med Ryska posten 20196
Nu blir det åter igen en vecka på tur då jag från och med i morgon har hela åtta stycken tävlingar att genomföra på nio dagar! Det kommer blir fullt ös men samtidigt väldigt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s