Vinst på Vättern GP!

20190614_201109
Halloj!
Under föregående helg tog jag min första vinst i elitklassen på landsvägen! Jag har tidigare ställt mig högst upp på pallen under velodromtävlingar i elitklassen men inte tidigare under något lopp men växlar på landsvägen. Utan i torsdags förra veckan så kom den efterlängtade segern i elitklassen under Vättern GP! Efter fyra stycken andra platser under stockholmshelgen kändes det skönt att nu få kliva högst upp på pallen!
20190620_122350
Det blev ett hårt GP lopp inne i centrala Motala med fullt ös från start till mål. Jag körde för vad tygen höll hela kvällen och var väldigt aktiv. Jag var loss flertalet gånger under loppet men när vi närmade oss mål och hade ca 10 min kvar att köra så skickade jag in nådastöten och gick iväg tillsammans med en åkare ifrån hemmaklubben Motala. Vi hade ett bra samarbete och fick snabbt en lucka till de övriga och jag insåg att detta skulle hålla hela vägen in i mål.
received_784747128593622
Vi körde på bra och när det var dags för spurt så var det bara att ladda på det man hade i spurten. Vilket resulterade i att jag spurtade ifrån min konkurrent och korsade linjen som segrare av Vättern GP 2019!
Under lördagen tog jag mig även igenom Vätternrundan tillsammans med Team Mustasch på tiden 6:54 som en bra genomkörare inför SM som går av stapeln nere i Båstad nästa vecka!
132241_7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s