En lång vinterträning som nu ska sättas på prov!

Tjena allesammans!

Nu var det ett tag sedan ni hörde något ifrån mig men som vi alla vet så har det varit ett väldigt annorlunda år för oss alla. Säsongens första tävling var enbart några dagar bort när länder började stänga ner på grund av det grymma Covid-19 viruset och sedan dess har det blivit en evig väntan på ett klartecken till race!

Man kan lugnt säga att det blivit den längsta vinterträningen och förberedning inför årets säsongsstart, som nu äntligen ser ut att komma!

Under föregående vecka befann jag mig uppe i Skara på landslagsläger med ett gäng U-23 cyklister. Väldigt kul att få träffa alla igen och få möjlighet att kunna träna tillsammans nu när situationen förhoppningsvis håller på att lugnas ner.

20200806_205344
Under lägret körde vi lite tester och liknande för att kunna stämma av hur vi ligger till inför höstens kommande tävlingar.

20200806_205400

För nu är det äntligen på gång! Nu på lördag går den första svenska linjetävlingen av stapeln uppe på Arlanda test track i form av kortbane SM. Tävlingen kommer vara uppdelad i olika heat på grund av de restriktioner som finns med max 50 åkare i varje som sedan får kvala in till den avslutande finalen. Det ska bli väldigt roligt att få komma igång med 2020 års säsong!

Redan nästa dag nu på söndag dagen efter kortbane SM skulle första deltävlingen i Danska-cupen gått av stapeln.
20200811_195457
Det skulle blivit första tävlingen tillsammans med hela laget vilket vi alla sett fram emot. Men tyvärr så blev den tävlingen inställd nu enbart några dagar innan, vilket var tråkiga nyheter. Men ett kortbane SM blir iallafall av och på lördag smäller det med säsongspremiär!
20200810_090947

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s